Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

Μπισκότα Χιονονιφάδες(Snowflake cookies)



Μύρισε Χριστούγεννα στο σπίτι μας...σήμερα ναι, ναι οι μέρες πλησιάζουν παιδιά αλλάξτε διάθεση,φορέστε το γιορτινό σας χαμόγελο.....αρχίστε να κάνετε λίστα για μπισκοτάκια,γλυκάκια και όλων των ειδών τα καλούδια που θα γλυκάνουν τους φίλους σας και τους εαυτούς σας φυσικά!!!Μπορούμε έστω και με λιγότερα να περάσουμε καλά....ο Ελληνας είναι δυνατός και θα ανέβει πάλι στην επιφάνεια...δεν θα μας πτοήσει τίποτα.Χαρίστε αγάπη και χαμόγελο  στα παιδιά σας και στην οικογένεια σας δεν κοστίζει τίποτα!!!!Σας έχασα για λίγο και χάθηκα γενικώς αλλά θα επανέλθω.....σιγά σιγά.Μου λείψατε όλες εσείς οι blogoφιλενάδες μου...δεν σας έχω ξεχάσει....
Σας αφιερώνω την πρώτη μου ανάρτηση για αυτόν το μήνα που είναι χαρούμενες γιορτινές μπισκοτένιες χιονονιφάδες και ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΕΣ!!!
Σας φιλώ γλυκά και σας περιμένω!!!

5 σχόλια:

  1. Ελενάκι μας έλειψες!!!Χαίρομαι που έκανες και πάλι ανάρτηση!Υπέροχα τα μπισκοτάκια σου, μύρισε Χριστούγεννα το μπλογκοσπιτάκι σου!
    Σου εύχομαι καλές γιορτές!!!
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελένη μου κι εσείς μου λείψατε....εύχομαι σε σένα και στην οικογένειά σου Καλές Γιορτές με υγεία και ότι επιθυμείς πραγματικά!!!Φιλιά πολλά!!!

      Διαγραφή
  2. πολύ χριστουγεννιάτικη και άκρως δημιουργική παρουσίαση!φιλιά από μια νέα μπλόγκερ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γλυκιά μου Λίλα σ'ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και καλωσόρισες στην blogoparea μας σου εύχομαι Καλή αρχή και πολλές αναρτήσεις!!!!

      Διαγραφή
  3. Οι χιονονιφάδες σου είναι πραγματικά χάρμα οφθαλμών! Συγχαρητήρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή