Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Χριστουγεννιάτικα Μπισκότα(Christmas Cookies)



Χριστουγεννιάτικα μπισκότα σας κερνάω σήμερα με το ανθρωπάκι gingrebread,το χιονανθρωπάκι και το δεντράκι......άρχισα σιγά σιγά να συνειδητοποιώ  ότι οι μέρες πλησιάζουν.Τα μπισκοτάκια αυτά τα έφτιαξα για να κεράσει την τάξη του ο μικρός μου πρίγκηπας που γιόρταζε εχθές....και είχα μια χαρά όταν τα στόλιζα που δεν περιγράφεται....σκεφτόμουν τις παιδικές φατσούλες που θα τα βλέπανε και φυσικά θα τα τρώγανε!!!Είναι μυρωδάτα με κανέλα και γαρίφαλο για να είναι στο πνεύμα των εορτών!!!Τα βάλαμε σε σακουλάκια με κορδελάκια και τα μοιράσαμε στα παιδάκια....!!!Πιστεύω λίγο να νιώσατε κι εσείς λίγο παιδιά βλέποντας τα...




 Και μία κοντινή προσέγγιση.....στα μπισκοτάκια μας....



















Τα χιονανθρωπάκια.......




















Και τα δεντράκια μας.....















Σας φιλώ γλυκά και σας εύχομαι μία όμορφη ημέρα!!!

Α ναι και ξέχασα και τα  νηστίσιμα κεράσματα που έφτιαξα για να κεράσουμε τους δασκάλους του σχολείου μας σε τρεις διαφορετικές γεύσεις(σοκολάτα-ταχίνι,χαλβάς-πορτοκάλι,ινδοκάρυδο)και βέβαια ήταν κι αυτά στολισμένα όσο μπορούσα Χριστουγεννιάτικα!!!


\Χρόνια σου Πολλά Σπυράκο μου,Σ\'αγαπώ πολύ!!!

2 σχόλια:

  1. Έλενα χρόνια πολλά να χαίρεσαι τον γιόκα σου να είναι γερός κι ευτυχισμένος.Όσο για τα μπισκοτάκια σου για ακόμα μια φορά σούπερ,μπράβο γεια στα χέρια σου και του χρόνου.
    Φιλιά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ Ροδάνθη μου να είσαι καλά κι εσύ ότι επιθυμείς!!!Φιλιά και Καλές Γιορτές!!!

      Διαγραφή