Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Μπισκότα Βάφτισης Ψαράκια(Fish Cookies)


Μπισκότα ψαράκια σας έχω σήμερα φίλοι μου που έφτιαξα για την βάφτιση ενός μπεμπούλη!!!Είναι πολύ καλοκαιρινό θέμα σε αποχρώσεις σιέλ,λαχανί και άσπρο......!!!Σας εύχομαι ένα όμορφο Σαββατοκύριακο και Καλό Καλοκαίρι για όλες τις  μανούλες και τους μαθητές που χθες αποχαιρετήσαμε τους δασκάλους μας και ειδικά στα παιδιά που μέσα σε αυτά είναι και ο γυιός μου που τελείωσε το Δημοτικό και πάμε να ανοίξουμε ένα αλλο κεφάλαιο που λέγεται Γυμνάσιο....το παληκάρι μου ΜΕΓΑΛΩΣΕ!!!Φιλιά πολλά σε όλους σας!!!

8 σχόλια:

  1. Υπέροχα Έλενα μου!!!! Μράβο σου!!!
    Τα φιλιά μου!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σ'ευχαριστώ Ελένη μου,καλό βράδυ και καλό Σαββατοκύριακο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έλενά μου καλημέρα δεν ξέρεις τι χαρά μου έδωσες όταν τα είδα τα φοβερά μπισκοτάκια σου.Τέλος καλοκαιριού θα βαφτίσουμε κι εμείς το αστέρι μου τον ανηψούλη μου και θα έχουμε θέμα ναυτικό,θαλασσινό.Οπότε μόλις τα είδα ξετρελάθηκα,θέλω μόνο να σε ρωτήσω τα σχέδια αυτά που τα βρήκες εγώ μεχρι τώρα δεν έχω καταφέρει να βρω κάτι ανάλογο,φιλιά πολλά καλό σ/κ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ροδάνθη μου καλή σου μέρα......πολύ χαίρομαι για την βάφτιση σας!!!Θα κάνω και άλλα ναυτικά σχέδια για βάφτιση αγοριού σε λίγες μέρες δέστα και αυτά όταν τα βάλω.Τί εννοείς για τα σχέδια?Πως έκανα το σχήμα?Ρώτησε με ότι θέλεις και θα σε βοηθήσω....πολλά πολλά φιλιά!!!

      Διαγραφή
  4. Kαλησπέρα Έλενα δε χορταίνω να χαζεύω τα ψαράκια σου.Για το σχήμα εννοώ βρήκες κάποιο κουπατ με το σχέδιο αυτό; Εμείς ψάξαμε αλλά κα΄τι ανάλογο δεν βρήκαμε μέχρι που είπα της αδερφής μου να πάρουμε το σετ με τα κουβαδάκια που έχουν τα πιτσιρίκια στη θάλασσα το καλοκαίρι αλλά είναι μεγάλα χαχαχα!!!!Θα περιμένω και τα υπόλοιπα δημιουργήματά σου σ΄ευχαριστώ πολύ φιλιά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ροδάνθη μου υπάρχει κουπ πατ σε σχήμα ψαριού,το προμηθεύτηκα απο το ιντερνετ...τα υπόλοιπα που έχει πάνω τα έκανα με γλάσο ρευστό και ζαχαρόπαστα.....ελπίζω να σε βοήθησα!!!Καλό Βράδυ!!!!

      Διαγραφή
  5. Ελενα πανέμορφα, συγχαρητήρια για ακόμη μια φορά!
    Φιλάκια πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ Ελένη μου να είσαι καλά!!!Φιλιά πολλά και σε σένα!!!

      Διαγραφή