Κυριακή 27 Μαΐου 2012

Τούρτα Spiderman(Cake Spiderman)


Χθες γιορτάσαμε τα γενέθλια του μικρού μου υιού Σπύρου και το θέμα του πάρτυ ήταν φυσικά ποιος άλλος από τον spiderman!!!Είχα πολύ αυστηρό κριτή τον μικρό μου  και όλο μου έκανε υποδείξεις για το πως θα  φτιάξω τον με SPIDERMAN με την ζαχαρόπαστα, αλλά με βοήθησαν όμως κιόλας και  τα δύο μου  αγόρια!!!Το πάρτυ έγινε στις  εγκαταστάσεις soccermania γηπεδάκια 5χ5.Σας αφήνω να απολαύσετε μερικά από τα γλυκά που ετοίμασα.....!!!
Το μενού είχε cupcakes spiderman σοκολατένια με ΤΕΛΕΙΟ σοκολατένιο γλάσο και σούπερ αφράτα κεκάκια πορτοκαλιού με ΚΟΚΙΝΟ  γλάσο βανίλιας!

















Πεντανόστιμα  Spiderman push pops έτσι λέγονται και είναι από το εξωτερικό αυτή η ιδέα και τρώγονται όπως η γρανίτα σπρώχνεις από κάτω με το πλαστικό ξυλάκι που έχουν και το τρως σιγά-σιγά!














 Και φυσικά μπισκοτάκια spiderman για τα παιδάκια να τα πάρουν φεύγοντας σαν δωράκι για να γλυκαθούν και να σκέφτονται το πάρτυ μας.......και πόσο ωραία περάσανε!












Μέσα στα σακουλάκια έτοιμα για να τα μοιράσουμε στα παιδάκια!














Ο ΜΠΟΥΦΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΤΥ....
Ο στολισμός από τα γηπεδάκια για τον Σπύρο
Και φυσικά η ώρα της τούρτας που είναι και η αγαπημένη στιγμή κάθε παιδιού και βγάλαμε πρώτα τα αγόρια και μετά τα κορίτσια!!!











Ο Σπύρος με τις αγαπημένες φίλες του......














Εγώ με τα αγόρια της ζωής  μου!!!!!Χρόνια σου πολλά Σπύρο μου να σε χαίρομαι ψυχή μου...Σ'αγαπώ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ!!!!Να γιορτάσουμε και άλλα πολλά γενέθλια!!!!
Καλό σας βράδυ φίλοι μου και καλή εβδομάδα να έχουμε όλοι μας!!!



11 σχόλια:

  1. Έλενά μου να χαίρεσαι το αστέρι σου να είναι χιλιόχρονος,γερός κι ευτυχισμένος.Τέλεια όλα και πως να μην ήταν άλλωστε με σένα μαμά και τα υπέροχα γλυκά σου.Να είσαι καλά καλό βράδυ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ Ροδάνθη μου,έκανα ότι μπορούσα και περάσανε όλοι ΤΕΛΕΙΑ!!!Το χαίρομαι το παληκάρι μου και το καμαρώνω κάθε μέρα....!!!!Φιλιά και καλό βράδυ και σε σένα!!!

      Διαγραφή
  2. Να τον χαίρεσαι τον μικρούλη σου Έλενα! Να είναι γερός και δυνατός!
    Πάρα πολύ όμορφα όλα τα γλυκά που ετοίμασες! Τα push pops ειδικά τα λάτρεψα!
    O Spider-man ήταν και παραμένει ο αγαπημένος μου υπερ-ήρωας!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ Ερμιόνη μου για τις ευχές σου....ο spiderman είναι από τους αγαπημένους ήρωες των περισσότερων παιδιών και όχι μόνο!!!Τα push pops κι εγώ τα λάτρεψα αλλά πολύ περισσότερο τα λάτρεψαν τα παιδιά!Είναι ότι πρέπει για τα πιτσιρίκια.Φιλιά και καλό βράδυ!!!

      Διαγραφή
  3. Happy Birthday to Spyro! We're sorry Izabella couldn't be there - everything looks amazing as usual. Kisses to you and Spryos! xoxo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να χαιρεσαι το αγοράκι σου με το σπιρτόζικο βλέμα γλυκιά μου Έλενα!! Μα πόσα θες να μας τρελάνεις, τι υπέροχα πράγματα έφτιαξες πάλι, δεν έχω λόγια πραγματικά, όλα είναι υπέροχα! Απο την καταπληκτική τούρτα μέχρι τα pops, τα μπισκότα, τα cupcakes!! Τι να πώ κοριτσάκι μου, γεια στα χέρια σου, είσαι πολύ ταλαντούχα. Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ Ερη μου για τα καλά σου λόγια μέσα από την καρδιά μου......να'σαι καλά!!!Πολλά πολλά φιλιά!!!

      Διαγραφή
  5. Ελενάκι μου να τον χαίρεσαι να είναι πάντα γερός, δυνατός και ευτυχισμένος.Εύχομαι ότι καλύτερο μέσα απο τη καρδιά μου!Όσο για όλα αυτά που ετοιμάσες τι να πω είσαι καταπληκτική, συγχαρητήρια!Τέλεια και εντυπωσιακά όλα!!!!!!!
    Φιλάκια πολλά!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ Ελένη μου για τις ευχές σου...πόσο καμαρώνω και τα δύο μου αγόρια..μεγαλώνουν πολύ γρήγορα!Προσπάθησα να φτιάξω το θέμα spiderman όσο καλύτερα μπορούσα....κάτι κατάφερα ε?Φιλιά πολλά!!!

      Διαγραφή
  6. Να τα χαίρεσαι και τα δυο παλικάρια σου.
    Όλα τέλεια και πεντανόστιμα φαντάζομαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στέλλα μου σ'ευχαριστώ...μακάρι να μπορούσες να δοκιμάσεις........φιλιά πολλά!!!

      Διαγραφή