Κυριακή 13 Μαΐου 2012

Τούρτα Λουλούδι(Flower Cake)

Μανούλα Σ'ΑΓΑΠΩ και σε γλυκοφιλώ,για σένα τραγουδώ ένα ΓΛΥΚΟ σκοπό.Να ζήσεις να ευτυχήσεις μανούλα μου χρυσή.Σου τραγουδώ με αγάπη κι ένα γλυκό φιλί!!!Το αφιερώνω πρώτα στην δικιά μου μοναδική  γλυκιά μανούλα που με έφερε στον κόσμο αυτό,είναι πάντα δίπλα μου σε ότι χρειαστώ να με συμβουλεύει και να με ενθαρύνει και έπειτα το αφιερώνω σε όλες τις μανούλες του κόσμου για όλα όσα προσφέρουν στα παιδιά τους καθημερινά...και γιατί όπως και να το κάνουμε ΜΑΜΑ είναι μόνο ΜΙΑ!!!Το όμορφο αυτό στιχάκι μου το χάρισε ο μικρός μου γιός πριν λίγα χρόνια όταν πήγαινε στο νηπιαγωγείο.ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όλες τις μανούλες του κόσμου.....ΜΑΜΑ Σ'ΑΓΑΠΩ!!!




















ΜΑΜΑ ΜΟΥ Σ'ΑΓΑΠΩ!!!!


8 σχόλια:

  1. Καλημέρα Έλενά μου χρόνια σου πολλά και χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες!!!Πολύ όμορφη η τούρτα σου!Το στιχάκι καταπληκτικό!!!!
    Πολλά φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα και καλή εβδομάδα Ελένη μου,χρόνια πολλά στις μανούλες........σ'ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!!!Φιλιά!!!

      Διαγραφή
  2. Χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες, τις μοναδικές και αναντικατάστατες!!
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα Ελενα μου,χρόνια πολλά στις μανούλες μας τις μοναδικές!!!Φιλιά πολλά και καλή εβδομάδα!!!

      Διαγραφή
  3. Καλησπέρα Έλενά μου χρόνια πολλά να χαίρεσαι τα παιδάκια σου και να σε χαίρονται κι εκείνα.Τώρα βρήκα το σωστό σχέδιο για την τούρτα μου έλεγα κάτι που να ταιριάζει με τ΄όνομά μου και να που το βρήκα χαχαχα!!!! Είσαι φοβερή πάντως μπράβο.Καλό βράδυ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα Ροδάνθη μου,σ'ευχαριστώ για τις ευχές.....σου αρέσουν και σένα τα λουλούδια πολύ....όπως σε όλους μας......αυτή τούρτα σίγουρα σου ταιριάζει......φιλιά πολλά και καλή εβδομάδα!!!

      Διαγραφή
  4. Μπράβο μπράβο μπράβο!!!!!!!!!!!!!!
    Χρόνια πολλά για εχτές Έλενα μου!!!
    Φιλιά!!!
    Καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ κοριτσάκι εύχομαι και σε σένα να γίνεις μανούλα όταν θελήσεις και να νιώσεις αυτή την χαρά....φιλιά και καλή εβδομάδα και σε σένα!!!

      Διαγραφή