Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Τούρτα "Hello Kitty"(Hello Kitty cake)

Τί έχω για εσάς σήμερα?Τούρτα Hello Kitty ροζ και καραμελένια....γιατί καραμελένια?θα μου πείτε...γιατί τριγύρω της έχει κίτρινες καραμελίτσες.....και γιατί η  5χρονη ζουζούνα που την ζήτησε είναι γλυκιά σαν καραμέλα!!!Ξετρελάθηκα με την το θέμα της τούρτας....καθότι έχω αγόρια και μόνο αγορίστικες τούρτες φτιάχνω!!!Ξετρελάθηκαν και όλοι οι υπόλοιποι όταν είδαν την τούρτα.Από μέσα ήταν σοκολατένια με σοκολατένια κρέμα και σάλτσα φράουλας.Σας αφήνω να την απολαύσετε!!!





                   Σας φιλώ γλυκά.....πάω να συνεχίσω τα πασχαλινά θέματα μου,από το πρωί ψήνω κια διακοσμώ κεκάκια και μπισκοτάκια!!!!
  Θα είναι οι επόμενες πασχαλινές μου αναρτήσεις μαζί με τις ευχές μου για ένα όμορφο και ταπεινό Πάσχα!!!Καλό σας μεσημέρι.

14 σχόλια:

  1. Άχου!!!!! Εδώ είμαστε!!!! Hello kitty.. Τέλειααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Φιλιά Ελενά μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έλενά μου είναι τρέλα σκέτη γλύκα!Γεια στα χέρια σου μπράβο!!!Μιας και ο άντρας σου είναι απο Λάρισα ελπίζω και γω κάποια στιγμή να τα πούμε χάρηκα πολύ!!!
    Πολλά φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι όντως είχε επιτυχία,δεν είχα ξαναφτιάξει κάτι ανάλογο,ευτυχώς έγινε γλυκούλα!!!Για την Λάρισα το κανονίζουμε!!!ΦΙΛΙΑ!!!

      Διαγραφή
  3. Είναι πανέμορφη!
    Εδώ ξετρελαθηκαμε εμείς, πόσο μάλλον τα πιτσιρίκια!!
    Καλό απόγευμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ συνωνόματη μου,καλά λόγια ειδικά από εσένα τα δέχομαι με μεγάλη χαρά!!!Εχεις αναρτήσει τόσες και τόσες συνταγές....έχω φτιάξει αρκετές από αυτές!!!Θα φτιάξω και τα κουλουράκια σου χωρίς αμμωνία άν κι εμένα μου αρέσουν με την αμμωνία.Πολλά φιλιά!

      Διαγραφή
  4. Hello Έλενα,καλά μας τρέλανες πάλι τι ζωγραφιά είναι αυτή;Εγώ θέλω με θέμα λουλούδια-κήπος χαχαχα!!!!Να είσαι καλά καλό σ/κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγινε,είμαι μέσα δεν θα σε ξεχάσω....λουλούδια και κήπο ε?Ανέμενε προς το παρόν...κάτι θα σκεφτώ...!!!Φιλιά και καλό ΣΚ!!!

      Διαγραφή
  5. Έλενα μου περιμένω με αγωνία! Τι έφτιαξες πάλι βρε κοριτσάκι μου και πάλι συγχαρητήρια, ειναι υπέροχη η τουρτίτσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ...σήμερα ήταν η μέρα των πασχαλινών μπισκότων και cupcakes...θα τα δεις σε 2 -3 μερούλες,είναι γλύκες!!!Με αποζημίωσε το αποτέλεσμα...ευχάριστα.Σε φιλώ,καλό ΣΚ!!!

      Διαγραφή
  6. Έλενα έγινε πολύ ωραία η τούρτα σου!!! Μπράβο! Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πολύ ωραία η τούρτα σου Ελενα!
    Τη δουλεύεις πολύ καλά τη ζαχαρόπαστα!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ Χρυσαυγή μου,μου αρέσει πολύ η ζαχαρόπαστα σαν υλικό μεταμορφώνει τα πάντα σε κάτι ιδιαίτερο και συνάμα όμορφο!!!Φιλιά!!!

      Διαγραφή