Τρίτη 14 Αυγούστου 2012

Μπισκότα Γάμου σε σχήμα Τούρτας(Wedding cake cookies)

Μπισκοτάκια γάμου σας έχω σήμερα σε σχήμα τούρτας...κέικ όπως θέλετε πέστε το!!!!!Τα σχέδια διάφορα......όπως μου προέκυψαν και τα μπισκοτάκια τα έφτιαξα αυτήν την φορά με γεύση μόκας και ομολογώ ότι με ενθουσίασε!!!Σας αφήνω να τα απολαύσετε....







Γάμος χωρίς καρδούλες γίνεται?










Και χωρίς κύκνους επίσης..........γάμος γίνεται?

















Αυτό το λάτρεψα το ομολογώ....!!!!!













και λίγα μπισκοτάκια με λουλουδάκια........













































Και περιστεράκια όπως αρμόζει στην περίσταση.....
















και τέλος με γιρλάντες....













Να ευχηθώ για αύριο  στην αδερφή μου ΧΡΟΝ ΙΑ ΠΟΛΛΑ και  σε όλους  όσους γιορτάζουν να περάσουν όμορφα την γιορτή τους .Σας φιλώ γλυκά και  περιμένω  τα σχόλια σας!!!

4 σχόλια:

  1. Καλησπέρα Έλενα όλα καλά;Τέλεια όπως πάντα τα μπισκοτάκια σου,χρόνια πολλά να χαίρεσαι την αδερφούλα σου με υγεία,φιλιά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου Ροδάνθη μου.....μου έλειψες....σ'ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου....κι εσύ να είσαι καλά στο όμορφο νησί σου....φιλιά πολλά!!!

      Διαγραφή
  2. Κοπελάρα μας γλυκιά, θα μας τρελάνεις τελείως!!! Τι σκαρφίστηκες πάλι; Τι όμορφα που είναι!!!!! Καλέ, "με παίρνει" να ξαναπαντρευτώ;;;; Ζήλεψα! Όταν παντρεύτηκα δεν σε γνώριζα.... και μάλλον μόλις θα είχες γεννηθεί!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κατερινιώ μου αγαπημένο.....σ'ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια...δεν ξέρω άν σε παίρνει να ξαναπαντρευτείς πάντως εγώ με την πρώτη ευκαιρία θα σου φέρω μερικά για να σε γλυκάνω!!!Φιλιά πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή