Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

Κεκάκια Βάφτισης Κοχύλια(Seashell Cupcakes)


Γεια και χαρά σας φίλοι μου...από την πολύ ζεστή Θεσ/νίκη.....κεκάκια σας έχω σήμερα και  πάλι με καλοκαιρινό θέμα για μία βάφτιση που έγινε σε παραθαλάσσιο εκκλησάκι.Τα κοχύλια είναι από ζαχαρόπαστα σε χρώματα που μου ζήτησε η μαμά Εύη και το κεκάκι είναι βανίλια πορτοκάλι!!!Απολαύστε!!!
Γράψαμε πάνω και τη λέξη thank you για να τους ευχαριστήσουμε που μας τίμησαν με την παρουσία στους........










Και φυσικά μπήκαν στο σακουλάκι και έτοιμα...!!!



































Σας φιλώ γλυκά!!!

6 σχόλια:

  1. Γεια σου Ελενάκι,φαντάζομαι οτι θα με περίμενες απ΄τις πρώτες χαχαχα!!!Έτσι μπράβο δώσε ιδέες ξέρω οτι μπορώ να βασίζομαι σε σένα.Ερώτηση τώρα τα κοχυλάκια πώς τα έφτιαξες γιατί μη μου πείς οτι υπάρχουν κουπάκια και για αυτά,γιατί αλλιώς είμαι πολύ βαθιά νυχτωμένη χιχιχι!!!Φιλιά πολλά να είσαι καλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ροδάνθη μου καλησπέρα σου,ελπίζω να σου δίνω τις ιδέες που θέλεις......τα κοχύλια ναι υπάρχουν καλούπια σιλικόνης που τα φτιάχνεις!!!υπομονή θέλει και πολύ χρόνο......!!!!Φιλιά πολλά πολλά!!!

      Διαγραφή
  2. Πάρα πολύ όμορφα και εντυπωσιακά τα κεκάκια σου Ελένη!
    Καλοκαιρινά και σίγουρα νόστιμα!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ Ερμιόνη μου,έγιναν όντως ωραία!!!Πολλά φιλιά!!!

      Διαγραφή
  3. Ελένη μου, το βρίσκω πολύ κομψά και χαριτωμένα! Ωραία και τα τυπωμένα γράμματα! Βανίλια πορτοκάλι μμμ θα ήταν υπέροχα! Μπράβο!
    Να ζήσει το παιδάκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ Αγγελική μου,μακάρι να μπορούσες να τα δεις και από κοντά...και φυσικά να τα δοκιμάσεις....το αγοράκι τυχερό και καλοφωτισμένο να είναι!!!

      Διαγραφή