Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

ΤΟΥΡΤΑ ΤΣΑΝΤΑ(GIRLISH CAKE BAG)

Tί να σας πω για την τούρτα τσάντα που μου ζητήθηκε απο την πολυαγαπημένη μου φίλη Ζωή για την 9χρονη κορούλα της.Να σας πω ότι την λάτρεψα?Να σας πω ότι άνοιγα την πόρτα του ψυγείου μου και την χάζευα ανά 5 λεπτά?Και περίμενα την στιγμή που θα την δει η Μαρία και την έκφραση της?Οταν ξεκίνησα να την ετοιμάζω δεν είχα κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό μου,αλλά σε ότι είχα αναζητήσει έβλεπα να υπάρχουν κολιέ,βραχιολάκια,μανό,κραγιόν.Δεν μου πήγαινε σε ένα 9χρονο μικρό γλυκό κοριτσάκι το συγκεκριμένο σκηνικό.Ηθελα κάτι πιο κορίτσιστικο,πιο χαριτωμένο,πιο παιδικό!!!Ολα είναι φτιαγμένα από ζαχαρόπαστα  από τα θαυματουργά χεράκια μου.Το cake είναι  σοκολατένιο και λαχταριστό!Ας δούμε μαζί τις λεπτομέρειες.

Ο φιόγκος υπήρχε και στην πρόσκληση του πάρτυ,τα μυαλά μας επικοινώνησαν!!!
Και του χρόνου Μαρία,να σε χαίρεται η μανούλα σου!ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!Σας εύχομαι καλή εβδομάδα φίλες μου.Σας φιλώ γλυκά!















8 σχόλια:

  1. Έλενα καλησπέρα για ακόμη μια φορά μπράβο!Είναι καταπληκτική τι να πω!!!Πολλά φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπέροχη!!! Για ακόμη μια φορά, θα συμφωνήσω κι εγώ με την Ελένη...
    Φιλιά Έλενα!!!
    Καλή εβδομάδα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια γλυκιά blogoφίλη και καλή εβδομάδα να έχουμε!!!

      Διαγραφή
  3. Σ' ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ κι εγώ και η Μαρία !
    Περίμενα ότι θα μ' εκπλήξεις, αλλά ... Τι λεπτομέρεια, Θεέ μου! Η ραφή, οι περλίτσες, η κουκλίτσα, το μικρό τσαντάκι, ο φιόγκος! Τι, να πρωτοπώ; Οι φίλες της Μαρίας, μόλις είδαν την τούρτα, δε σταμάτησαν να βγάζουν επιφωνήματα έκπληξης και να λένε τι όμορφη τούρτα. Με το ζόρι προσπαθούσα να συγκρατήσω τα πολλά μικροσκοπικά δαχτυλάκια των παιδιών που προσπαθούσαν να αγγίξουν τη διακόσμηση. Μάλλον δεν πίστευαν κι αυτά στα ματάκια τους!
    Εν' αναμονή της τούρτας της Αθηνούλας!
    Σε φιλώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που σας άρεσε,έκανα ότι καλύτερο μπορούσα ειδικά για εσάς!!!Αδυναμίες είναι αυτές!!!Ξέρεις ότι λατρεύω να φτιάχνω μοναδικές τούρτες για μοναδικούς ανθρώπους σαν εσάς!!!Σας αγαπώ!

      Διαγραφή
  4. ΤΑ ΚΕΚΑΚΙΑ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΟ BADMIGTON ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΑΝ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ. Η ΜΑΡΙΑ ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΞΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΧΑΡΤΑΚΙΑ......
    ΕΞΕΤΕΛΕΣΕΣ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !
    Ε Υ Χ Α Ρ Ι Σ Τ Ο Υ Μ Ε !!!

    Σημείωση: Στείλε μου μία φωτογραφία τους για το αρχείο μου γιατί δεν πρόλαβα να τα βγάλω φωτογραφία. Όρμηξαν όλοι επάνω τους! Φιλιά πολλά !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πόσο χαίρομαι για την Μαρία,ήθελα να ήμουν κι εγώ να έβλεπα την χαρά της!!!Φωτογραφίες θα σου στείλω εννοείται.....φιλιά πολλά!!!

      Διαγραφή