Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

Christmas cookies

Κι επειδή τα χριστουγεννιάτικα σχέδια σε μπισκότα δεν εξαντλούνται ποτέ.....πάρτε μία μικρή ιδέα από τις ολοκαίνουργιες δημιουργίες μου!Το τελευταίο διάστημα ανέλαβα αρκετά πράγματα να υλοποιήσω σε μπισκότα και cupcakes και ο χρόνος μου περιορίστηκε αρκετά έτσι δεν προλάβαινα να δημιουργήσω κάτι καινούργιο.Ευτυχώς προς το παρόν κατάφερα να τα παραδώσω εγκαίρως και βρήκα τον χρόνο να ετοιμάσω για εσάς μπισκότα σε διάφορα σχέδια όπως αυτά τα μπισκοτοσπιτάκια που σε μεταφέρουν στο κλίμα των γιορτών ίσως και σε ένα παραμυθένιο κόσμο που τόσο έχουμε ανάγκη.Επειδή οι καιροί είναι δύσκολοι φτιάξτε μπισκότα και χαρίστε τα στα αγαπημένα σας πρόσωπα.Να'στε σίγουροι πως θα το εκτιμήσουν πολύ περισσότερο από κάποιο άλλο δώρο.Βάλτε την φαντασία σας να δουλέψει και είμαι σίγουρη πως ότι και να ετοιμάσετε θα έχει επιτυχία.Τα δικά μου μπισκότα είναι με γεύση βανίλιας,διακοσμημένα με ζαχαρόπαστα και γλάσο πικραμυγδάλου, ο τέλειος συνδιασμός!Ο μικρός μου τρελαίνεται για αυτήν την γεύση,έτσι του έκανα το χατήρι.Βέβαια το μισό γλάσο το έφαγε με το κουτάλι!Η μυρωδιά του πικραμύγδαλου είναι μοναδική.Μπορείτε να αρωματίσετε το γλάσο με ότι σας αρέσει ανάλογα με τα γούστα σας.Εύχομαι λίγο να σας γλύκανα αυτό το Κυριακάτικο πρωινό.
Να έχετε μία όμορφη εβδομάδα.
Σας φιλώ!

Διαβάστε περισσότερα
Μπισκότα δεντράκια ....

 Και σε συσκευασία δώρου
 Μπισκότα χιονονιφάδες και στολίδια




ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ!!!


7 σχόλια:

  1. Φανταστικά είναι Έλενά μου, καλές γιορτές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έλενα καλώς σε βρήκα κάνοντας μια βόλτα στη blogογειτονιά σε βρήκα κι εσένα,μου άρεσαν πολύ αυτά που φτιάχνεις,εντυπωσιακά.Να είσαι καλά ελπίζω να τα λέμε,καλό βράδυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι γλυκούλικα που είναι!!
    Πολύ χαρούμενα, πολύ γιορτινά, με όμορφα χρώματα!
    Φιλιά, καλό βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Eri,Ροδάνθη,Ελενα,σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια.Σας εύχομαι από καρδιάς Ευτυχισμένα Χριστούγεννα!!!και να τα λέμε μέσα απο την blogoγειτονιά μας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα δικά μου που είναι; Τα φάγατε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Tα δικά σου τώρα .....πάνε εννοείται...χαχαχα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή